21 Eylül 2015 Pazartesi

  • İnternette Nasıl Gizli Kalırım ?

    Kaynak Belirtmeden Paylaşmayınız ! 

    Merhaba arkadaşlar. Bu yazımda sizlere "internette nasıl gizli kalırız?" bundan bahsedeceğim.
    İnternette gizli kalmak için pek çok teknik var. Fakat Nasıl gizleniceğiz ? Gibi deli sorular da var.Başlamadan önce belirteyim. İnternet üzerinde gizli kalmak diye birşey yoktur. bunu bir bakıma engelleyebilir ve zorlaştırabilirsiniz sadece.


    Şimdi ayan abilerimiz gelicek ben zenmate kullanıyom diyecek.Sizlere tavsiyem Free diye bukadar ilgi gösterdiğiniz yazılımlar ileride sizi kendinize bağlayıp donunuza kadar almaya başlayacaktır.Paralı olsada alırım derseniz herhangi bir suç olayında bilgilerinizi herkesle paylaşacaktır ( Sözleşmeyi Okumadıysanız Tekrar Dikkatli Okuyun).Zenmate'nin amacı sizleri gizlemek değil.Yasaklı web sitelere girebilmenizdir.


    Şimdi sizler için Windows ve Kali Linux'ta Proxy güvenli bir şekilde nasıl değiştirilir bundan bahsedeceğim.Bunun videosunu çektim fakat bundan önce bir kaç püf nokta vermek istiyorum.
    Proxy değiştirirken Estonya gibi dış ülkelerle anlaşması olmayan ülkeleri seçmenizi tavsiye ederim. Bu sizin herhangi bir suç olayında bu ülkelerin dışarısıyla hiç bir anlaşma olmadığı için bilgilerinizi veremiceği anlamına gelir.ProxyChains.conf dosyası Kali Linux'ta kendisi vardır. Kali Linux kullanmıyorsanız olduğunuz linux sisteminin komut satırına şu komutu yazarak indirebilirsiniz. Apt-get install proxychains 

    Video : 00.00 - 02.27  Kali Linux Anlatımı 02.27 - 04.32 Windows Anlatımı.


    -

    VPN ÖNERİSİ: TunelBear çünkü herhangi bir olay anında bilgilerinizi hiç bir şekilde paylaşmıyor.

    Kanalıma Abone Olmayı Unutmazsanız Sevinirim.
    https://www.youtube.com/channel/UCBUFb-lkZ0zHXzA-nvBvO0Q?sub_confirmation=1
  • 0 yorum:

    Yorum Gönder

    Copyright @ 2013 Donanım - Yazılım - İnternet - Güvenlik - Arduino - EV3.